Bezár
Free HTML5 Bootstrap Template

polyánki balázs

TestNyelv

A TestNyelv Csoport az emberi nonverbális viselkedést tanulmányozza, a nonverbális intelligenciát fejleszti.

kapcsolat

(36 70) 978 36 18

info@testnyelv.hu

home online
Image

Testnyelv

az emberi nonverbális viselkedés alapjai

Könyvem célja, hogy az emberi testnyelv és nonverbális viselkedés alaposan kutatott területének forrásaként szolgáljon.

A könyv a Képességfejlesztő Intézet Alapítvány szellemi tulajdona, célja az oktatás, és önfejlesztés. Az anyag megismerése és elsajátítása előfeltétele a TestNyelv.hu online és csoportos tréningjein való részvételnek.

A 30 oldalas multimédiás eKönyv számos hivatkozást tartalmaz, ami az olvasást és tanulást sokszínű élménnyé varázsolja. Videók, illusztrációk, bejegyzések és hozzászólások teszik interaktívvá a téma megismerését.

A könyv ára: 390 Ft.

kiemelés

A könyv ismerteti a Multimodális üzenetleltár húsz területét. Ezek ismerete jelent belépőt az online képzésekre, amelyek megismertetik a modalitásokhoz tartozó kódokat. A csoportos tréning ezek begyakorlásához biztosít környezetet.

“A jobb kódolás és a jobb dekódolás több választást hoz” — Polyánki Balázs

Free HTML5 Bootstrap Template by FREEHTML5.co
Polyánki Balázs (2017): TESTNYELV. Az emberi nonverbális viselkedés alapjai. eKönyv. Képességfejlesztő Intézet Alapítvány

A könyv tartalomjegyzéke egyben strukturálja a tanulás folyamatát is. Annak érdekében, hogy a társas érintekés során pontosan detektáljuk az üzeneteket és a kontextusnak megfelelően reagáljunk, számos változóval jó kell bánjunk. A Multimodális üzenetleltár 20 dimenzió mentén elemzi és írja le ezt. Több, mint 3000 kód segítségével szedi leltárba az interperszonális helyzetben megfigyelhető viselkedéseket.

Ha tudjuk, hogy az adott kontextusban mely modalitások üzenetei lehetnek relevánsak, ezekre érzékenyebbé válhatunk, könnyebben észre vesszük azokat magunkon és másokon. Az így nyert információt pedig konstruktívan tudjuk felhasználni a kapcsolat ápolásában. A könyv ebbe az izgalmas világba jelent meghívót.

A könyvet az oldal alján található mezők pontos kitöltésével és azok elküldésével tudja megrendelni.

Powered byEMF Free Form Builder