Bezár
Free HTML5 Bootstrap Template

polyánki balázs

TestNyelv

A TestNyelv Csoport az emberi nonverbális viselkedést tanulmányozza, a nonverbális intelligenciát fejleszti.

kapcsolat

(36 70) 978 36 18

info@testnyelv.hu

könyv tréning
Free HTML5 Bootstrap Template by FREEHTML5.co
Polyánki Balázs (2017): TESTNYELV. Az emberi nonverbális viselkedés alapjai. eKönyv. Képességfejlesztő Intézet Alapítvány

Az online képzésekre való jelentkezés előfeltétele a Testnyelv című könyv anyagának elsajátítása. A képzések egymásra épülnek. A "Bevezetés" nevű online kurzus a tanuló témával kapcsolatos tudásának felmérésével kezdődik. Az ismeretek jelentős része a Testnyelv című könyvből megszerezhető.

A második kurzus a nonverbális viselkedés tudományos tanulmányozását, kutatási eredményeket és számos alkalmazási területet mutat be.

A harmadik képzés a Multimodális Üzenetleltár világához ad átfogó képet. Bemutatja a rendszer strukturáját, a modalitásokat, a régiókat és komponenseket.

A többi kurzus az egyes modalitásokra fókuszálva viselkedéses szintre bontja és kódokhoz rendeli a viselkedéseket. Gyakorlási lehetőséget biztosít azok felismerésére, megnevezésére. További útmutatókat ad a gyakorlatban való alkalmazásukhoz.

Egy kurzus ára: 950 Ft. Az online képzés 24 modulból és egy záróvizsgából áll. A sikeresen letett vizsga, előfeltétele a csoportos tréningnek.

A következő képzésre akkor tanácsos jelentkezni, ha az előzőeket sikerült a gyakorlatba átültetve elsajátítani.

Ha tanulás során valaki coaching vagy tanácsadás szolgáltatást venne igénybe, erre is van lehetőség.

Képzésre jelentkezni ITT LEHET