Bezár
Free HTML5 Bootstrap Template

polyánki balázs

TestNyelv

A TestNyelv Csoport az emberi nonverbális viselkedést tanulmányozza, a nonverbális intelligenciát fejleszti.

kapcsolat

(36 70) 978 36 18

info@testnyelv.hu

tréning
Free HTML5 Bootstrap Template by FREEHTML5.co
Polyánki Balázs (2017): TESTNYELV. Az emberi nonverbális viselkedés alapjai. eKönyv. Képességfejlesztő Intézet Alapítvány

Az egyéni coaching, tanácsadás a képzésektől függetlenül igénybe vehető szolgáltatás. Lehet kiegészítő része azoknak, de függetlenül, egy-egy konkrét cél elérésén (pl. nyilvános beszéd, értékesítés, vezetői kiállás, ügyfélszolgálati magatartás, vagy a kliens vágyainak, rejtett szándékainak feltérképezése, rapport kiépítése, empátia fejlesztése) dolgozva is igénybe vehető.

Alapdíj: 8000 Ft / 50 perc.

Lehetőség van terepmunkára is, amikor a coach és a kliens egy konkrét kontextusban dolgozik (pl. kliensekkel való kommunikáció során, nyilvános beszéd közben). Ezekre az esetekre külön szerződünk.

A munka jellemzően heti egy alkalmat jelent, hat-tíz héten át.

Sajátos program a STRESSZNYELV, ami a Multimodális üzenetleltár dimenzióiban kizárólag a stressz-ellazulás markereire fókuszál. Az egyén azáltal, hogy felismeri saját testének stressznyelvét, megtanulhatja megváltoztatni azokat a releváns szituációkban. Mások stressznyelvét megismerve pedig olyan környezetet teremthet, amelyben szintén konstruktív változások érhetőek el. (Stressznyelv című könyvem hamarosan elérhető lesz a témában)

A szolgáltatásra jelentkezni ITT LEHET

Free HTML5 Bootstrap Template by FREEHTML5.co
STRESSZNYELV. Stresszkezelés és megküzdés a test üzeneteinek megváltoztatásával.